DeKaazerGames
België!!!
Cod ww2 fan
Liever wel een Trumpland
Shadowless
I accept
greenmonkey
Zo grappig 😂😂
RetDot
Maak Nederland wel een Trump land
Pascal Weijers
wow dat is de domste reclame ooit
MrsFrankii
hands are too big
Omar Hachimi
#NOTRUMPLAND
Omar Hachimi
NOTRUMPLAND
Angelo DE SAMBER
DIE DOMME TRUMP HIJ HEEFT GEEN IDEE WAT HIJ WILT IK WOON IN BELGIË WIJ EOPRA ZIJN FUCKING STERKER HEM
sjoerd reitsma
mark rutter
Ruud van Mechelen
Wilders als minister-president? Als je Nederland echt naar de donder wil laten gaan dan moet je dat doen. Noem me 1 PVV kamerlid die het intellect heeft om minister te kunnen worden, sorry. Met zo'n partij in het kabinet zou onze hele buitenlandse export in elkaar zakken omdat weinig landen (bv. Midden-Oosten) nog zaken zouden willen doen met een land die aangevoerd wordt door een provocerende populist. Van omgevingsbewustzijn en tactisch optreden heeft meneer Wilders volgens mij nog nooit gehoord. Heeft de PVV goede uitvoerbare economische plannen in haar verkiezingsplannen staan? Ik hoor en zie alleen veel populistisch geblaat over asielzoekers en moslims en dingen als hier niet aankomen en daar niet aankomen. Mevrouw Agema laat zich laatst nog voor het karretje spannen van de Amerikaanse fabrikant voor medicijnen tegen taaislijmziekte. Ze wil elke prijs vergoeden die de fabrikant vraagt. Welke medicijn fabrikant volgt? Misschien moet je mevrouw Agema met haar ervaring als binnenhuis architect dan maar als minister op Volksgezondheid zetten als je denkt dat de PVV het antwoord is op de huidige politiek. Wat zou dat doen met de ziekte kostenpremies? Wilders minister-president van dit land laten worden? Als je Nederland om de zeep wil helpen, de economie wil zien instorten, je baan wil verliezen omdat er te weinig werk meer is voor je, ga je gang. En voel je je niet gehoord in de Nederlandse politiek en is alles zo slecht geregeld hier in Nederland, dan begrijp ik dat je weg wil uit dit land. Suggestie? Emigreer naar bijvoorbeeld Noord-Korea of Venuzuela. Heerlijk klimaat daar dus neem je creme mee. Pas alleen een beetje op je woorden daar, dat is alles.
CoiBoiToiGamesNL
Is dit legit
SkillsVoorAlles COOLE SKILLS
Terwijl ik Nederlands ben
SkillsVoorAlles COOLE SKILLS
No wie are nat deal
DeKaazerGames
XD Trump XD
Eric Bruyn
Grappig. Maar inhoudelijk slaat het nergens op.
Al die Anti Wilders mensen opgelet. Deze regering gaat jullie kaal plukken. Mooie bla bla verhalen waar uiteindelijk alleen de rijken profijt van hebben.
Naomi
😂😂😂
Comedygames
Dit is gewoon prachtig
Kain Ersa-Misch
Fuck your Avaaz-shit, George Soros!
Henry-Joe Murphy
Where is the Netherlands? In France? ... I'm sorry, I was never any good at geology.
SmoothModeler RBLX
I SUPPORT THIS
The Abandom
Euhm Mss moet je je bek houden over moslims
The Order Of The EZIC STAR [The Order]
I'm Dutch BUT we have a king
Remco F. Gerritsen
Geniale video, hilarisch :P
Apollo reptiles
GEERT WILDERS MOTHERFUCKERS
Wouter Korlaar
Gaat fout
Emma Wolters
Hahahahaaha
neuronmind
This is hilarious ! Good job and many thx.
RainbowShark
But Finland is second...
Atomic Neon
#yestrumpland
Menno Kúpers
we have a deal!
Alex Garrett Gaming
Why is over half of the people whose commented on this speak another language
tijs Blokhuizen
nee geen deal
Kian Kuiper
geen deal
WarStories
TRUMPje & GEERTje top regering
nienkehammen
Over 100 jaar zullen kinderen geschiedenis krijgen....... Gaan ze leren over de propganda van 2015-2020..... EN DAN ZIEN ZE DIT, the world fucked up
the wolfman
zo moet het juist wel worden
Robin van Beem
second best hair...why thank you
Nargatung Teralith-Necromancer
Dont make the Netherlands a Trumpland? So they want to let the Netherlands and all other countries become an islamic hellhole? Trump is actually one of the people who stands up against all that shit. I dont hear much others have such balls to do it.
Arnout Versteyhe
echt goe
Zol Var
Now tell me how is banning illegal immigration bad? Fuck off... Islam is going to fuck up Europe and Netherlands should focus on being like Hungary and Poland
Vi Kg
Soms vraag ik mij af waarom Wilders niet kan winnen, want het is nogal zo dat op elk video gerelateerd met buitenlanders of Nederland zie ik bijna alleen maar mensen die PVV en Wilders-steunende comments posten. Dit begint wel eng te worden... een Nederlabd vol PVV-ers... Bah!

EDIT: Ik denk dat ik weet waarom, waarschijnlijk omdat deze mensen kleine debieltjes zijn van 14 jaar en mogen ze dus nog niet stemmen. (maar jammer genoeg binnen een jaar of 4 wel, laten we hopen dat hun actieve pubergedachte veranderd)
somedude 69
maak van nederland alstublieft een trump land weg met die kut buitenlanders en die vieze hoerka's
Wizz
fucking grappig XDD
werknemerful
Y SO SERIOUS PEOPLE?
Cymraeg_ Gaming
Do we have a deal?

No. >:D
hans van de mortel
Trump is net zo eerlijk als het hem uitkomt. Wilders heb ik nog nooit op een leugen kunnen betrappen. Hij is geen huichelaar zoals de rest van het glibberige uitgerangeerde politieke kermis spektakel op links. Politiek is smerig. Je grootste tegenstander uitsluiten in een democratie past uitsluitend fascist Erdogan. Of toch niet? Gelet op beroepsleugenaar Rutte met zijn hypocriete smerige trekjes. In de hoedanigheid van minister-president die het domme volk uitlacht en daar maling aan heeft.

Wat de dramatische samenwerking tussen de VVD en de PvdA teweeg heeft gebracht leest u hier. De Zorg en het armoedebeleid is desastreus. En dat allemaal onder het toeziend oog van VVD keurmeester Rutte. Voedselbanken zijn nodig om mensen in stand te houden. Man en vrouw met een laag inkomen MOETEN allebei werken. Anders kunnen zij niet eens de huur van hun woning betalen. Ouderen verpieteren door eenzaamheid en gebrek aan sociale zorg. Er is alleen nog maar geld voor de elite die uit de ruif van ons belastinggeld plukt. De linkse elite welteverstaan, zoals moslimdwaas Marcouch, die voor een riant salaris door zijn linkse vrienden tot het eerste discriminerende stuk onbenul als burgemeester van Arnhem is gebombardeerd. Matthijs van Nieuwkerk zit bij de linkse omroep VARA en verdient met het aflezen van teksten en wat leuke babbels € 700.000 per jaar. Daar gaat wel belasting af. Vreselijk!
Lubomir Angeliev
HA HA HA LOL!!!!!!!!
Related Videos