pukulan eman manan

BUAH1

sedutan filem puteri

Amin Putra
asalamualaikm",'salam dunia persilatan terbaik eman manan rindu drama dulu nyaris ingt jamal abdilah yg bersilat tadi rupanye ucle eman manan sekali pandang mcm jamal abdillah ade jgk ade iras iras cikit huu huu",'segak eman manan masa muda muda dulu",'datuk Fauziah ahmad daud pun ada jgk sweet depa 2 niey dulu maklum lh filem pendekar penuh dgn pengajaran dn hikmah",'i l0v€ y0u seni silat melayu',sem0qa eman manan siht dn d murah kn rezeki oleh allah",'pemuzik yg pemain serunai dn gendang t0 die 0rg ade lagi enth kn tidk hrp siht d samping keluarga lh",'d mna ada silat pasti muzik tradisi0nal ada d sampingnya x kn berpisah..jua bagai irama bergetak menaik kn semangat si pendekar dn silat huu huu al fatihah lh klaw dia org dh tiada sem0qa roh mereka d cucuri 0leh allah untk pemain muzik yg mengiringi eman manan play Back drama tersebut",'amin ya allah...
Hafizi Pakya
terbaik seni sendeng...
ultraman seven
eman Manan mmg pandai silat,dia org ganu kn
Kamal Abdullah
ni filem apa,
Serry Ain
Hensem nyer uncle eman manan mase ni..kire dia hero paling top era 80an ni..
Serry Ain
Hensem nyer uncle eman manan mase ni..kire dia hero paling top era 80an ni..
Kamal Abdullah
tak ada filem penuh ke
hadi aljufri
erma fatima sbg pamela...curlasssss nama dia.kikiki..lakonan oleh pelakon2 mantap.yg sedih bila 2 org teman eman yg bisu n gagap turut serta bersilat tu mati terbakar angkara abu bakar juah dgn ahmad tarmimi..lama x tengok cerita ni tp ingat lg.
azmi aziz
ade sesapa boleh upload citer RENTAK DESA lakonan eman manan dgn ogy... best citer ni..
pemetik1
semoga silat melayu terus berkembang dan tidak akan pupus dari muka bumi...
kepalahotak kamuberjambul
Betul ker Eman manan pernah buka gelanggang silat sendiri??? Eman manan mmg guru silat?? sy ingatkn dia cuma pesilat.xtau pl dia sbnarnya Guru Silat. o.0
ahmad najmi
eh eh bini m.nasir pun ade dlm cite ni haha
mohd nizam Ismail
ini la sebenarnya filem MELAYU......
Zulhilmi Azlan
cantik sungguh permainan bunga eman manan
laroones bengie
sukmo rogo ni
Emil Putra
bila tengok filem ombak rindu terbayang lak eman manan, fauziah datuk ahmad daud, dengan erma fatima dalam satu filem. sure gempak giler. haha.
king shah
hari ini..filem kita ketandusan hero yang boleh bersilat dengan baik dan tulen...dulu..best dan ada jiwa hero..,eman manan..yussuf wahab..latif borgiba..tamam idris..tu belum yang lagi senior..s.kadarisman..nordin ahmad dan seangkatannya
mohd fakhrullah
betul2..die ade gak blaja silat sendeng setau saye..same2 kite memartabatkn seni silat pusaka bangsa.!!
GT Young
wah hbat btol eman manan
posonzerom
@EnKhaidzir ....setahu saya la,tp x berape sure la.... abg eman manan blaja silat sendeng,tp silat pulut pun dia bleh main gak.......
Muhamad Khaidzir
eman manan belajaq silat apa ek...?
Related Videos
Thumbnail: eman manan mengamuk
Thumbnail: Part Eman Manan Belasah Seri, Tahajjud Cinta Episod 12
Thumbnail: Awie dan Ebby Yus Bersilat. Majlis Sangsapurba Segayong .
Thumbnail: Teaser Drama Siri 'KERAMBIT'
Thumbnail: tomoi vs silat melayu
Thumbnail: "ABANG NAK KE" babak dalam FILEM LAGA 23 JAN 2014
Thumbnail: Sang Guna dan Bitara (Keris Hitam Bersepuh Emas)
Thumbnail: Pusaka Gayong -Aksi Din Beruang Amuk
Thumbnail: Tuah (Silat Duel)
Thumbnail: Bintang Malam - Eman Manan Tari Kerambit
Thumbnail: one-legged fighter from malaysia (pendekar kaki satu)
Thumbnail: Anwar Bersilat
Thumbnail: Anak Sarawak (Silat in office)
Thumbnail: OGY AHMAD DAUD EMAN MANAN Hiburan Minggu Ini 1991
Thumbnail: Keris Hitam Bersepuh Emas (Episod 5)
Thumbnail: Kesudahan Keris Hitam Bersepuh Emas
Thumbnail: Pendekar Kundur (Silat)
Thumbnail: Permainan Silat Pulut Eman Manan dalam Keris Hitam Bersepuh Emas
Thumbnail: Hang Tuah Beraksi dengan gayanya.mp4
Thumbnail: Buah Pukulan Pencak Silat Melayu Asli (PSMA) Spring12
Thumbnail: Semutar Hitam (Silat near waterfalls)(Not very Clear)
Thumbnail: silat gayong harimau hitam (Tok Guru) Kedah.mpg
Thumbnail: Syahadat (Silat at the beach)(Not Clear)
Thumbnail: Hang Ishak(Eman Manan) Pendekar Kundur
Thumbnail: Ebby Yus Bersilat
Thumbnail: Phetsingkorn (Muaychaiya) VS Heam (Pencak Silat)
Thumbnail: Rentak Desa (1990)
Thumbnail: Asas silat pulut
Thumbnail: Tuah (Silat Duel against Hang Jebat)
Thumbnail: Otai Silat Pulut
Thumbnail: Bruce Lee vs Datuk Meor Rahman, Dicky Zulkarnain and Trovador Ramos is a MYTH!
Thumbnail: pendekar the movie
Thumbnail: Pendekar Kundur Part 1
Thumbnail: Gayong Master Cikgu Majid was attacked! Pak Andak Majid diserang!!!
Thumbnail: Bunga Sembah
Thumbnail: GADO GADO ebby,harun salim bachik the best
Thumbnail: Keris Hitam Bersepuh Emas
Thumbnail: Kasyaf Part 1a Eman Manan
Thumbnail: Persembahan Keris ...Diskusi ilmu bersama Eman Manan
Thumbnail: Keris Hitam Bersepuh Emas (Episod 11)
Thumbnail: Keris Hitam Bersepuh Emas (Episod 1)
Thumbnail: Azura 1984 - Zac Mengurat Azura 4 kali !
Thumbnail: Eman Manan vs Yusof Wahab
Thumbnail: Pendekar Kundur Part 2
Thumbnail: Matinya Seorang Patriot - Perhitungan Terakhir
Thumbnail: Pendekar Sakti (9)
Thumbnail: Matinya Seorang Patriot (Final Silat Machete)
Thumbnail: Pendekar Kundur (Hang Ishak lawan penyangak)
Thumbnail: WAN NOR AZLIN - SATU PENGAKUAN
Thumbnail: FILEM KLASIK INDONESIA : ( USAHASAMA ) PENDEKAR MATA SATU LAWAN SABUK BADAK -FULL MOVIE.